Website over mijn lievelingsoom nu ook te lezen in het dagblad 'De Limburger.

 

down

Sinds Juni 2003 ben ik begonnen met een digitale website te maken ter herinnering aan mijn lievelingsoom broeder Michiel (Herman de Groot0 Hier volgt in het kort weer wat de belangrijkste momenten zijn van deze toch wel zeldzame website.

  • In juni 2003 gestart met deze website

  • Met deze website sta ik op verschillende met name Limburgse links zoals: Roermond Digicity Roermond Historie De digitale stad Roermond

  • Verder is er in het  wandelmagazine op goede voet van de maand augustus 2003  een oproep geplaatst  betreffende deze website.

  • Ook heeft er op 16 september 2003 een groot artikel gestaan over mijn website van de Vrolijke Tippelaars in het dagblad 'De Limburger' meer weten over dit artikel klik dan op deze link.

  • En tot slot heeft er op 22 november een oproep in het dagblad 'De Limburger' gestaan, wilt u deze oproep nog eens nalezen klik dan op deze link.

De webmaster Michel Janssen (neef van Broeder Michiel)

 

down

down

 

Sinds 16 September 2003 kunt u over deze website ook een artikel vinden in het Limburgs dagblad 'De Limburger' Klik op deze link om het des betreffende artikel te lezen. U kunt het desbetreffende krantenartikel natuurlijk ook op deze website lezen, u kunt dan op deze link klikken

 

Top