Teken in mijn gastenboek van de voormalige wandelvereniging 'RK WSV De Vrolijke Tippelaars Roermond'


 

 

U kunt op deze pagina een bericht je achterlaten wat u van deze toch wel bijzondere en niet alledaagse website vindt, uw bericht komt dan binnen twee dagen op deze pagina te staan. Ik ben u hiervoor zeer erkentelijk en wil u daarom ook hartelijk danken voor uw bijdrage in dit gastenboek. Klik op deze link om in het gastenboek van RK WSV De Vrolijke Tippelaars te tekenen.

 

Eerdere berichten die mensen schreven . e-mail Homepage

 

Hans de Wit  schreef op  21-12-2005:

Toevallig kom ik deze site tegen van het clubje waar ik vroeger regelmatig wandelde.
Nu komen de herinneringen weer bij me op. Het wandelboekje en de medailles liggen nog ergens op zolder bewaard. Moet ze toch nog eens gaan bekijken.
Succes met de site.

Hans.

 

Jannie Nijsen schreef op  06-04-2005:

hallo michel ,ik ben ook lid geweest van D.V.T ,ik heb nog mijn wandel boekje en de nodige aantekeningen.een foto met twee vrienden uit die tijd in tenue,.en heb nog alle herineringen van onze uitstapjes.als ik je hiermee van dienst kan zijn ,hoor ik het graag van je.met vriendelijke groeten Jannie

 

Jeanne van Breukelen schreef op  16-12-2004:

Hoi Michel, Ik heb je website weer bekeken en zag dat je de medailles er op had gezet. Leuk dat je zoveel reacties krijgt. Ik denk dat je (overleden) oom trots op je geweest zou zijn. Hopelijk komen nog meer reacties binnen. Ik blijf het volgen.

 

Roy van Leeuwen schreef op  26-08-2004:

Hoi Michel
Goed opgezette website van je Voor jou een bijzondere waarde hoop dat er mensen zijn die jou informatie kunnen geven over je oom succes.

 

Theo Zegers schreef op  28-11-2003:

Ha die Michel, Leuk zo'n site over een wandelclub die ik uit mijn periode bij de WSV Voorwaarts uit Heerlen nog goed ken. Ik heb zo'n 8x deelgenomen aan de DVT Pinkstertwee en heb er alleen maar goede herinneringen aan (zoals de rustplaats in Asenray als ik me goed herinner). De start was toen naast de speeltuin aan de Kitskensberg of niet? En een aantal mensen van DVT zijn met ons naar de 4-daagse in Apeldoorn geweest en er is zelfs een huwelijk geweest tussen een dame van DVT en een jongen van Voorwaarts. Dit is dus jeugdsentiment. Ik hoop dat er ook nog foto's uit de jaren '70 zijn van Voorwaarts op Pinkstertwee (heb wel een oudere foto gezien). Veel succes met deze site en ik kom zeker nog eens kijken.

Theo Tromp schreef op 12-07-2003:

Een bijzondere en geen allerdaagse site

 

Peter Daamen schreef op  29-06-2003:

Hallo Michel, Je site begint er goed uit te zien. Als Roermondenaar zie ik het graag dat de historie van de Roermondse cultuur niet verloren gaat. Zelf heb ik ook mee gelopen met de DVT (zoals we dat in Roermond noemde, ik kan mij ook nog goed de reclame leuze herinneren "Loop mee met de DVT op pinkster twee". (De wandeltocht was hier in Roermond altijd op tweede pinksterdag). Zeer veel succes met je homepage wenst je collega webmaster Peter Daamen.

 

 


Teken in mijn gastenboek van de voormalige wandelvereniging 'RK WSV De Vrolijke Tippelaars Roermond'

 


 

De Webmaster Michel Janssen

 


 

U vindt me op Wandelpad.nl