Oproepen

Mijn naam is Michel Janssen uit Nijmegen ik ben 41 jaar oud momenteel ben ik een website aan het voor bereiden over de voormalige wandelvereniging ‘De Vrolijke Tippelaars’ Deze vereniging is opricht in 1947 door mijn lievelings oom Broeder Michiel. (Mijn oom is op 55 jarige leeftijd in februari 72 te Schaijk overleden.) Ten tijde dat deze vereniging een echte bloei doormaakte (ik praat over de period eind jaren 40 tot ongeveer midden jaren zestig) werkte mijn oom als broeder in Huize Sint Jozef, deze was gevestigd in de lindanusstraat 2 te Roermond. Ter nagedachtenis aan hem en mede gezien ik ook over redelijk wat documentatiemateriaal beschik over deze roemruchte periode van deze voormalige wandelvereniging, plaats ik een oproep die met name bestemd is voor de mensen die in de omgeving van Roermond en omstreken deze roemruchte periode hebben meegemaakt. Om deze website zo volledig mogelijk te maken heb ik uw hulp nodig. Graag zou ik in bezit willen komen van foto’s, documentatiemateriaal, documenten, en persoonlijke ervaringen over deze wandeltocht. Ook zou ik het prettig vinden om uw verhaal te sturen over persoonlijke ontmoetingen met mijn oom broeder Michiel tijdens deze periode van wandelvereniging ‘De Vrolijke Tippelaars’ dit vraag ik u omdat ik zelf pas 8 jaar was toen mijn oom stierf en zodoende helaas niet zoveel van hem weet.

down

 U kunt uw ervaringen foto’s en documenten e.d. sturen naar onderstaand e-mail(adres) u mag ook bellen het liefst na 18.00 uur alles wordt zo vertrouwelijk mogelijk behandeld. Ik dank u voor uw medewerking om een bijdrage te leveren voor deze bijzondere maar vooral nostalgische website. 

  P.S. ik zou ook graag foto’s met de vlag erop van de DVT willen hebben en de embleemkleuren (groen + wit) van deze voormalige wandelvereniging. Ook heb ik graag zover dit mogelijk is de namen van mensen ( ten tijde dat men lid was van deze vereniging en uit welke plaats zij toen kwamen) die in deze roemruchte periode lid waren van deze vereniging. 

down


Henk Netten is op zoek naar oud Leden van de DVT

 

De DVT heeft voor Henk veel betekend. Hij heeft er in die zes jaar dat hij bij huize St Joep woonde leuke herinneringen aan over gehouden. Henk zou graag weer in contact willen komen met enkele oud DVT leden die hij in zijn DVT periode goed gekend heeft. Hier volgen de personen waar Henk naar op zoek is.

down

Wim van Es Michel Bynen Leo Bynen Ivo De Bruin André Engels Wim Gielersen Jos Leppers Nico Beynen
    Klik om de foto te vergroten.          

Mocht u meer informatie weten over de bovengenoemde personen dan kunt u contact opnemen met Henk Netten. Het adres van Henk luidt: h.netten@home.nl U kunt hem ook per mobiel bereiken en wel onder het nummer 06-23175838 Henk zou u hier heel erkentelijk voor zijn.

down

Michel Janssen

Talmapad 18 6535 WG Nijmegen
Tel: mobiel: 06-42462230
Privé: 024-3882283

 

Michel Janssen Top

Webmaster van de voormalige wandelvereniging 'RK WSV De Vrolijke Tippelaars Roermond'