Reacties van ex - Deelneem(st)ers van de D.V.T.

 

down

 

Hallo mijnheer Janssen

Ik ben Jet Grit van Roon en heb verschillende keren de wandeltochten meegelopen, altijd op 2e Pinksterdag. Wij vertrokken vanaf st. Joep zoals wij het noemde. Eerst als gidsenleidster en daarna nog verschillende keren met vriendinnen. De laatste die ik gelopen heb was een tocht van 25 km dat viel niet mee een blaren dat ik had. Maar we hebben altijd veel lol en plezier gehad. Ik denk er altijd nog met plezier aan terug. Nu ben ik inmiddels 65 getrouwd en woon in Rozenburg en wandelen is er niet eer bij. Helaas heb ik geen foto's voor u maar toen ik het mailtje wat ik van mijn broer las dacht ik toch even reageren. Ik wens u heel veel succes toe met het verzamelen van foto's en dergelijke.

Met vriendelijke groet, Jet Grit van Roon een echte Roermondse

down


Hallo Michel

Vroeger liep ik vaak mee, als z'n tocht werd georganiseerd. Dit werd meestal vanuit de lagere school, waar ik toen op zat, geregeld. De vertrekplaats was aan de voormalige kazerne bij de Maas in Roermond. Ben ook geboren en getogen in Roermond. Aan één van deze tochten heb ik nog een herinnerings-tegeltje overgehouden. Ikzelf was toen 10 jaar. Dit tegeltje is tevens van het 20 jarig bestaan van de dvt. Ik vond het altijd een heel gezellige happening. 

Veel succes met je zoektocht!

down


Geachte Hr. Janssen,

Tot mijn grote verrassing kwam ik tijdens het surfen de website tegen van DVT. Ik heb enige jaren gewoond in huize st jozef aan de Lindanusstraat 2 in Roermond. Ook was ik enige jaren lid van DVT. Ik zie ons nog wandelen in onze blauwe bloesons en witte broeken. We waren zeer trots op onze club. Mijn naam is Rien Adriaans. E-mailadres : rienad@zonnet.nl Mijn beste vriend in die tijd was Jan Tjarks. Hij was ook lid. Ik ben hem helaas uit het oog verloren. Ik wens u veel succes met de website en zal eens neuzen of ik nog iets uit die tijd kan vinden. Ik was daar in de jaren 50.

 Met groeten.

down


Hallo Michael        

   down  

Met veel genoegen heb ik je site bekeken; ook de ledenlijst. Hierbij viel me de naam Sef Engelen op. Ik was toendertijd bevriend met zijn jongste zoon (nu ook al 60). Ik had het genoegen vele kilometers met hem te lopen, voor zover hij niet hoefde te jureren. Hij was woonachtig in Maasniel-Roermond en is helaas in de 70er jaren overleden. Verder wens ik je veel succes met je zoektocht 

m.v.g. L. Roemen

       down  


Geachte Hr. Janssen

Gezien u oproep deel ik u mede dat ik nog veel dvters in de familie heb zitten gezien de tijd die ik niet vanmorgen wil ik wel per E-mail schrijven er zijn ook nog diverse foto's in omloop hier zelf ben ik ook lid geweest van d.v.t het was een leuke tijd maar de datum van lidmaatschap moet ik nog zoeken maar ik wil u wel een beetje helpen Alvast vele groeten 

Jan Wolter Heikamp 30 6071 at Swalmen

 


 

Top